Nieuwe DLC aangekondigd voor Ni no Kuni II

0

Bandai Namco kondigt met plezier nieuwe DLC aan voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom op PlayStation 4 en Steam. The Tale of a Timeless Tome verschijnt op 19 maart 2019.

The Tale of a Timeless Tome, inbegrepen in de Season Pass en apart verkrijgbaar, introduceert een gloednieuw avontuur voor Evan en zijn vrienden, alsook twee extra Methods en het nieuwe Solosseum Slog.

  • Nieuw verhaal – Fans die het originele Ni No Kuni: Wrath of the White Witch hebben gespeeld, zullen de terugkeer van de Conductor herkennen. Dit mysterieuze, maatpakdragende konijn, dat enkel in dromen tevoorschijn komt, is de start van een compleet nieuw verhaal.
  • Nieuwe Methods – “Wizard’s Companions” en “Martha’s Method” worden aan de game toegevoegd en laten spelers hun eigen speelstijl aanpassen.
  • Nieuwe battle content – Solosseum Slog is een nieuwe locatie die spelers kunnen vrijspelen voor hun koninkrijk om het tegen krachtige vijanden te kunnen opnemen en beloningen vrij te spelen.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.