Nieuwe Far Cry in ontwikkeling, verwacht voor april 2021

0

Ubisoft zit niet stil en heeft eerder haar plannen voor het volgende fiscale jaar bekend gemaakt. Zo gaat de studio maar liefst vijf nieuwe AAA titels uitbrengen, waarvan Far Cry er zeker al één van is.

Naast de nieuwe Watch Dogs, Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine en een nieuwe Assassin’s Creed, zal hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe Far Cry verschijnen. Jason Schreier, Kotaku reporter, verkondigde in onderstaande Tweet dat fans van Splinter Cell eraan zijn voor de moeite, maar dat we eerder Assassin’s Creed en Far Cry mogen verwachten. Niet geheel verrassend uiteraard, aangezien Far Cry 5 Ubisofts meest succesvolle game is van de generatie.

Absolute zekerheid is er natuurlijk niet, maar als we kijken naar de grootste franchises van Ubisoft, blijven er niet erg veel over. De echte vraag is eerder of we een compleet nieuwe Far Cry zullen krijgen, of eerder een spin-off.

Meer nieuws zal ongetwijfeld volgen op de volgende E3.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.