Nieuwe film Super Mario Bros aangekondigd

0

De oprichter van Illumination heeft een nieuwe Super Mario Bros film aangekondigd voor 2022.

Chris Meledandri, de oprichter van Illumination, heeft in een interview informatie gegeven over de productie van de nieuwe Super Mario Bros film. Illumination is de producer van bekende animatiefilms zoals ‘Despicble Me’ en de ‘The Secret Life of Pets’. Voor hun nieuwste film willen ze samenwerken met de ontwerper en producent van de originele Super Mario Bros games, Shigeru Miyamoto. Voorlopig zijn er nog geen details over de cast of director bekend. Enkel de release datum is vastgelegd voor 2022.

Zo’n vijfentwintig jaar geleden verscheen er al een film over de bekende loodgieter. Deze was echter een gigantische flop. Volgens Meledandri was dit te wijten aan een gebrek aan communicatie met de originele maker van Super Mario. Met dit nieuwe project willen ze de franchise in eer herstellen.

Bron: CBR

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.