Nieuwe game mode voor Civilization 6 gelanceerd

0

Ontwikkelaar Firaxis’ 4X lanceert Battle Royal mode.

Er is een Battle Royal mode uitgebracht voor Civilization 6 met de titel Red Death. Deze is gratis beschikbaar voor alle bezitters van de game. De game zelf speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. De Red Death is de naam van een storm die probeert om alles op zijn pad weg te vagen. De modus ondersteunt een maximum van twaalf spelers en je kan ook tegen computergestuurde vijanden strijden.

Aan de start kan je kiezen tussen acht facties die elk een unieke kwaliteit bezitten. Wanderers, bijvoorbeeld, krijgen een extra bonus op grof terrein. Je moet proberen om als laatste te overleven tegen je tegenstanders. Als dat het geval is, wordt je door een ruimteschip gered en meegenomen naar een andere planeet. De titel is verkrijgbaar op de Switch en PC.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.