Nieuwe gameplay trailer voor MediEvil verschenen

0

Het is bijna zover! De remake van MediEvil verschijnt exclusief voor de PS4 op 25 oktober. Nog even wachten dus, maar dat weerhoudt de ontwikkelaar niet een nieuwe trailer op ons los te laten.

Er zijn al enkele trailers verschenen, maar in deze nieuwste trailer wordt het gebruik van een schild extra in de verf gezet. In de game zijn er namelijk verschillende soorten te vinden en is het aan jou om deze te gebruiken. Dankzij onderstaande beelden krijg je al een goed beeld van deze nieuwe vechttechniek.

Bron: Hardcoregamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.