Nieuwe gameplay voor Planet Zoo

0

Geniet van de eerste vijftien minuten en ontdek wat er mogelijk is in Planet Zoo.

Frontier Developments, de ontwikkelaar achter Planet Coaster, is volop bezig met een nieuwe game Planet Zoo. Ter gelegenheid van de E3 wordt nu de eerste gameplay video gedeeld. In de game kan je zowel het landschap van de dierentuin, als de leefomgevingen van de dieren aanpassen. Hierbij is het belangrijk dat je rekening houdt met de behoeften van de bepaalde diergroep die er verblijft. Zo hebben zebra’s veel behoefte aan ruimte om te kunnen grazen.

Uit de video blijkt duidelijk dat de ontwikkelaar veel aandacht heeft besteed aan de details van de dieren. Verder is het ook mogelijk dat je dieren combineert in een kooi. Daarnaast kun je de zoo ook inrichten in een bepaalde stijl, zoals de Serengeti woestijn. Ten slotte zijn er naast de dieren ook mogelijkheden om de zoo aan te kleden met attracties voor bezoekers. Het ziet er allemaal erg veelbelovend uit.

De release staat gepland voor 5 november exclusief voor PC.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.