Nieuwe God of War beelden tonen voortgangssysteem

0

God of War is eind deze maand nog beschikbaar, exclusief op PS4. De ontwikkelaars lossen in teken van die nakende release regelmatig nieuwe beelden die focussen op een specifiek deel van de game. Deze nieuwe beelden tonen ons hoe voortgang kunt boeken met Kratos.

In de onderstaande video vertellen de creative director en lead gameplay designer ons meer over hoe spelers vrijheid krijgen in hoe ze God of War spelen. Zo zal Kratos aangepast kunnen worden aan de hand van armour en upgrades, die er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat hij ofwel sterker, of defensiever is. Naast armour en upgrades, krijgt ook zijn wapen, de bijl Leviathan, een aparte skill tree.

God of War is vanaf 20 april beschikbaar op PS4.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.