Nieuwe Harry Potter mobile game op komst

0

Portkey Games heeft een nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd. Het  zal de naam Harry Potter: Puzzles and Spells krijgen. 

Goed nieuws voor de Harry Potter fans onder ons. Ontwikkelaar Portkey Games heeft op Twitter een aankondiging gedaan voor een nieuwe mobile game rond de bekendste tovenaar van deze eeuw. Er wordt gewerkt aan een nieuwe puzzle game rond Harry Potter. De titel van de nieuwe game is Harry Potter: Puzzles and Spells en een exacte release datum is voorlopig nog niet vastgelegd.

Portkey Games ontwikkelde al eerder de story-based games Harry Potter: Wizards Unite en Harry Potter: Hogwarts Mystery. Deze game is echter iets totaal anders. Het heeft iets weg van Candy Crush en het is eigenlijk een drie-op-een-rij game die zich afspeelt in het Harry Potter universum. Hier kun je de trailer bekijken:

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.