Nieuwe Harry Potter RPG verschijnt in 2021 op next-gen consoles

0

Er zijn nieuwe geruchten over de aangekondigde Harry Potter game. De nieuwe RPG zou in het voorjaar van 2021 verschijnen. 

Goed nieuws voor de Harry Potter fans. Een tijdje geleden werd er een nieuwe RPG aangekondigd rond ‘s werelds bekendste magiër: Harry Potter. De game wordt ontwikkeld door Disney Infinity studio Avalanche Software.

De release hiervan is nu vastgelegd voor het voorjaar van 2021. Er zou zowel een editie voor de PS5 als de Xbox Series X uitkomen. Op een officiële aankondiging is het nog even wachten, maar zodra er meer informatie is, zul je het op onze site kunnen lezen.

Bron: Forbes

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.