Nieuwe informatie over Pokémon Home onthuld

0

The Pokémon Company heeft nieuwe informatie gedeeld over Pokémon Home. Op die manier vergroot de duidelijkheid over de service. 

The Pokémon Company heeft op de Japanse FAQ-pagina nieuwe informatie gedeeld over de aankomende Pokémon Home service. Deze dienst staat gepland om deze maand voor de Nintendo Switch en smartphones te verschijnen. Het is een cloud-service waarin gamers Pokémon uit eerdere games kunnen opslaan en overdragen naar nieuwe Pokémon games op de Switch. De enige voorwaarde hierbij is dat de Pokémon op de Pokédex zijn opgeslagen.

Verder heeft men aangekondigd dat je geen Nintendo-account nodig hebt om de smartphone versie te gebruiken. Je kunt dan wel geen Pokémon overzetten tussen games voor de Nintendo Switch en de smartphone. Ten slotte zijn er ook nog enkele verschillen tussen het gratis en premium abonnement op Pokémon Home verduidelijkt. Zo kan je met het gratis abonnement met één box alleen Pokémon van Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee overzetten naar Pokémon Sword en Shield. Bij het premium abonnement is dit wel mogelijk bij andere oudere Pokémon games door het opslaan van Pokémon in premium boxen. Je moet er wel op letten dat je je abonnement regelmatig verlengt om toegang te blijven behouden tot deze boxen.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.