Nieuwe informatie over Pokémon Sword en Shield vrijgegeven

0

De release voor Pokémon Sword en Pokémon Shield is vastgelegd voor 15 november. Er verschijnen echter dagelijks nieuwe weetjes over de lang verwachte games. 

Eén week voor de officiële release heeft Nintendo nieuwe informatie vrijgegeven over Pokémon Sword en Pokémon Shield. Er is nu een nieuwe video verschenen waaruit blijkt dat spelers de hele tijd de toegang hebben tot hun Pokémon Box. Je hoeft dan niet op zoek te gaan naar een PC als je van Pokémon wenst te wisselen.

Daarnaast zijn er zogenaamde Egg moves. Dit zijn aanvallen die je kan aanleren aan een ei alvorens dit uitgebroed is en de Pokémon ter wereld komt. Op die manier kan je de Pokémon al enkele aanvallen aanleren vooraleer het geboren is.

Een leuke nieuwigheid zijn de Mint snoepjes. Met deze snoepjes kun je de aard van je Pokémon aanpassen en zo versterken.

Bron: Techradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.