Nieuwe Kingdom Come: Deliverance story trailer toont Henry in actie

0

Heel lang moeten we niet meer wachten op de realistische middeleeuwse game van Warhorse Studios. 13 februari is het namelijk al zover. Om het wachten toch nog wat te verzachten, laat Deep Silver een nieuwe story trailer op ons los.

In Kingdom Come: Deliverance kruipen we in de huid van Henry die op zoek gaat naar wie zijn familie vermoord heeft. In onderstaande trailer zien we hem al iets ouder, ervarener en volledig getraind, terwijl hij aan een nieuwe rekruut uitlegt wat zijn drijfveer is om te vechten.

Aarzel niet langer en geniet nog maar eens van de prachtige graphics. Op 13 februari kunnen we met de game aan de slag op PC, PS4 en Xbox One.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.