Nieuwe Lego Star Wars-game in het vooruitzicht

0

Tijdens een Star Wars Celebration-livestream heeft Matthew Wood laten weten dat er een nieuwe Lego Star Wars-game in de maak is.

Matthew Wood, geluidsontwerper en editor van LucasFilm, heeft tijdens een livestream op het Star Wars Celebration-evenement verklapt dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Lego Star Wars-game. LucasFilm is verantwoordelijk voor het geluid van de Star Wars films. Verder zouden er nog veel meer Star Wars projecten in ontwikkeling zijn. Voorlopig zijn er nog geen details bekend over de titel, inhoud of consoles waarop de game verschijnt. De fans hopen alvast dat episode 1 tot en met 9 erin verwerkt is. Wij houden je alvast op de hoogte van verder nieuws.

Bron: NintendoLife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.