Nieuwe Mario game voor Nintendo Switch aangekondigd

0

Nintendo heeft een nieuwe Mario game aangekondigd voor de Nintendo Switch. De release is vastgelegd voor 17 juli. 

Het nieuwste deel in de Mario-reeks krijgt de naam Paper Mario: The Origami King. Het verhaal speelt zich af in Mushroom Kingdom. Dit koninkrijk wordt geteisterd door een origami-schurk genaamd koning Olly. Mario en zijn nieuwe partner Olivia, de zus van Olly, moeten met Bowser en de Toads samenwerken om te strijden tegen de kwaadaardige ‘Folded Soldiers’.

Een nieuwtje is dat Mario extreem lange armen heeft. Deze kunnen gebruikt worden om puzzels op te lossen, de omgeving te onderzoeken en schade toe te brengen aan vijanden. Gevechten kunnen bovendien ook in een arena worden uitgevochten. Verder zijn er meerdere open levels aanwezig, waarin Mario in 3D kan navigeren met voertuigen. De trailer en screenshots zijn hieronder te bekijken.

Bron: Nintendo

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.