Nieuwe MediEvil trailer vergelijkt Remake met origineel

0

Op de Playstation Blog werd een nieuwe trailer gepost voor de remake van MediEvil. Hierin wordt de remake vergeleken met de originele versie van 1998.

Het lijkt wel alsof Sony alles uit de kast haalt om zeker de release van MediEvil niet zomaar voorbij te laten gaan. Na de trailer van afgelopen maandag over het gebruik van schilden, is er nu opnieuw een trailer gepost. Dit keer wordt de vergelijking gemaakt tussen het origineel dat in 1998 werd uitgebracht, en de remake die voor 25 oktober ingepland staat.

Gedurende een half uur krijg je afwisselend beelden van beide versies te zien. Vooral op grafisch vlak is de game een niveau hoger getild. Alvast veel kijkplezier!

Bron: Gematsu

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.