Nieuwe Mega Man game in ontwikkeling

0

Mega Man-producer Kazuhiro Tsuchiya heeft bevestigd dat er een nieuwe game op komst is. 

Mega Man-producer Kazuhiro Tsuchiya heeft in een interview meegedeeld dat ze werken aan een nieuwe game. “Er is al besloten welke game als volgende ontwikkeld wordt, ik wil echter de specifieke details geheim houden”, aldus Tsuchiya. Verder zegt Tsuchiya dat Mega Man 12 zeker niet uitgesloten is, maar of dit de game is waarmee ze bezig zijn is niet duidelijk.

Tsuchiya verteld verder dat er nooit sprake is van een spin-off met betrekking tot de Mega Man-franchise, volgens hem denkt iedereen aan een andere Mega Man wanneer ze aan de serie denken en dat dit komt door het verschil in generaties. “Om die reden willen we geen enkele serie of de toekomst ervan ontkennen”, zo gaat Tsuchiya verder.

Bron: VG24/7

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.