Nieuwe Need for Speed en Plants Vs. Zombies game aangekondigd

0

EA Games CEO Andre Wilson heeft een persconferentie gegeven over het afgelopen jaar en een aantal nieuwe games onthuld voor de lente.

Voor het derde kwartaal van dit jaar werden twee nieuwe games aangekondigd waar we alvast naar kunnen uitkijken. Om te beginnen is er Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3. Een tweede onthulling was een nieuwe  Need for Speed. Andre vermeldde verder dat de game weer draait rond straatracers vs politie, zoals we dat het best kennen van de franchise.

Meer details zijn er voorlopig nog niet bekend gemaakt. Vermoedelijk volgt dit op de EA Play die gepland staat voor juni. We houden je alvast op de hoogte.

Bron: Trueachievements

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.