Nieuwe platform game The Adventure Pals releaset op 3 april

0

Ontwikkelaar Massive Monster heeft gisteren bekend gemaakt dat hun platform game The Adventure Pals op 3 april zal verschijnen voor PC, PS4, Switch en Xbox One.

De stijl is zoals we dat van Massive Monster mogen verwachten: een action adventure game voor twee spelers vol fantasy figuren zoals zombiekatten, dinosauriërs en hotdogs die explosieve uitwerpselen achterlaten. De game wordt gepubliceerd door Armor Games en het is niet hun eerste samenwerking met de ontwikkelaars.

In de game kruip je in de huid van twee kinderen die op queeste gaan om hun opa te redden. Tijdens hun tocht worden ze bijgestaan door de giraf Sparkles, een superschattig dier dat je zelfs als vervoermiddel kan gebruiken. In totaal zijn er 105 levels voorzien en zijn er ook tal van sidequests, zoals het vertrouwen van een walvis proberen te herstellen.

Aan fantasie hadden de makers duidelijk geen gebrek! De Kickstarter campagne was alvast een enorm succes. Een trailer kan je hieronder bekijken:

Bron: IGN

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.