Nieuwe Pokémon ontdekt in Galar regio in Pokémon Sword

0

Nintendo en The Pokémon Company onthulden vandaag een nieuwe Pokémon die je in de nieuwste Pokémon games zult kunnen vinden.

Sirfetch’d werd het wezen genoemd en is een evolutie van de al bekende Farfetch’d, die te vinden zijn in de Galar regio. Deze Wild Duck Pokémon zal binnenkort zijn intrede doen in Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De Sirfetch’d kan zijn preistengel als lans gebruiken, en de dikke bladeren dienen als schild. Erg toepasselijk voor de nieuwe Pokémon games. Na het gebruiken van zijn beste aanval is hij echter zo uitgeput, dat hij daarna even niet meer in actie kan komen.

Pokémon Sword en Pokémon Shield releasen op 15 november dit jaar exclusief voor de Nintendo Switch. In de trailer hieronder zie je de nieuwe Pokémon in actie.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.