Nieuwe Sonic game in productie

0

Takashi Iizuka van Team Sonic heeft laten weten dat er een Team Sonic Racing game in ontwikkeling is.

Veel details over de nieuwe Sonic game zijn voorlopig nog niet onthuld. Een eerste trailer van de game is aangekondigd voor 21 mei 2019, maar er is alvast een teaser vrijgegeven waarin je te zien krijgt hoe je een personage naar je voorkeuren kan aanpassen.

Rond de release van Team Sonic Racing zouden bovendien een reeks geanimeerde filmpjes uitgegeven. Hieronder is de alvast eerste aflevering te zien. De game verschijnt waarschijnlijk op Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, and Xbox One.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.