Nieuwe studio volledig besteed aan Age of Empires

0

Microsoft richt een nieuwe studio op die zich enkel gaat bezighouden met de ontwikkeling van Age of Empires.

Microsoft heeft naar aanleiding van de E3 nog enkele nieuwtjes over de ontwikkeling van Age of Empires gedeeld op hun blog. Men wil een volledige studio gaan oprichten die zich wijdt aan de ontwikkeling van de Age of Empires franchise. Shannon Loftis zal deze studio gaan leiden.

“We willen nog meer hulpmiddelen en leiderschap inzetten om het nalatenschap van de Age of Empires-franchise te laten voortbestaan op PC, ook voor de gepassioneerde en trouwe fans.”

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft werd ook al vermeld dat er een remastered versie voor Age of Empires II in de maak is.  Deze krijgt als titel Age of Empires II: Definitive Edition.  Volgens Microsoft zal deze o.a. 4K ondersteunen, verbeterde audio en tal van nieuwe campaigns en tutorials. De game wordt verwacht rond de herfstperiode.

Bron: Player.One

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.