Nieuwe trailer en screenshots voor Final Fantasy XV Pocket Edition

0

Vandaag lost Square Enix enkele screenshots en een nieuwe trailer van Final Fantasy XV, de pocketeditie. Deze editie is beschikbaar voor iOS en Android. 

Dankzij de pre-registraties voor deze game in Japan, krijgen wij ook in Europa deze screenshots te zien. Meer zelfs: volgens de lokale prijzen in Japan zou de eerste episode van deze game gratis zijn! Episode 2 en 3 zou rond de 120 yen (€0,90) per episode kosten. De overige episodes, in totaal zijn het er 10, zouden rond de 480 yen (iets meer dan €3,50) per episode kosten. Onder het motto ‘alles of niets”: wie de volledige game onmiddellijk in zijn bezit wil, betaald rond de €18.

We mogen dit najaar nog alle episodes verwachten voor iOS en Adroid, terwijl de Windows 10-versie pas later zijn intrede zal maken.Voor diegene die niet kunnen wachten: op 15 november verschijnt de “Comraids” uitbreiding voor Final Fantasy XV. Wat we alvast weten, is dat ook volgend jaar de game een nieuwe verhaallijn zal krijgen en dat de DLC Episode Ignis verschijnt op 13 december.

Final Fantasy XV is momenteel verkrijgbaar op PS4 en Xbox One, maar wordt begin 2018 verwacht op PC.

 

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Naast student zijn en vakantiewerk uit te oefenen, verdiept Kimberly zich graag in de gamewereld. Daarnaast gaat ze fitnessen & is ze altijd wel klaar om een 'danske te placeren'!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.