Nieuwe trailer en website gelanceerd voor Luigi’s Mansion 3

0

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin onder meer nieuwe informatie over het verhaal en de gameplay worden gedeeld. Daarnaast is ook een website voor de game gelanceerd. 

Nintendo heeft een Japanse trailer uitgegeven voor Luigi’s Mansion 3. Deze nieuwe trailer onthult details over de gameplay zoals enkele vijanden voor Luigi en verschillende aanvallen die hij kan uitvoeren. De ondode T-rex komt voor het eerst in beeld tijdens deze video en Afro-DJ en Captain Hook komen opnieuw tevoorschijn.

Daarnaast is ook de Luigi’s Mansion 3 website live gegaan. Hierop vind je veel informatie over de game en tal van exclusieve beelden. Zo is er bv. een selectie openingsbeelden waarin te zien is hoe Luigi in deze nare situatie beland is.

De release staat exclusief voor de Nintendo Switch gepland voor 31 oktober.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.