Nieuwe trailer van Pokemon Sword en Shield toont eerste beelden van de vijanden

0

Nintendo heeft een nieuwe trailer gedeeld waarin je de nieuwe vijanden kan bewonderen en beelden van de Galarian vormen van de Pokémon.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november en ondertussen worden er steeds meer details onthuld over beide games. Nintendo heeft nu een trailer gelanceerd waarin de Galarian-varianten van Weezing, Zigzagoon en Linoone worden getoond. Ook de nieuwe pokémon Obstagoon en Morpeko werden voorgesteld. Deze laatste pokémon heeft twee modi met verschillende aanvallen: een met een volle maag en een hongerige versie. Verder behoort hij tot de elektriciteit klasse.

Team Yell is de groepsnaam van de nieuwe vijanden. Hiertoe behoren Bede en Marine. Beide zijn gedreven trainers die er alles voor over hebben om het Championship te winnen.

Bron: Usgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.