Nieuwe trailer voor Battle Princess Madelyn

0

De succesvolle Kickstarter van Christopher Orbitsch en zijn dochter heeft een nieuwe trailer gekregen. Er werden ook details gegeven over de release.

We schreven al eerder een artikel over deze nieuwe platform game. Er is nu meegedeeld dat de game 6 december zal verschijnen voor PS4, PC, Xbox One en Nintendo Switch. Ideaal als cadeau voor Sinterklaas! Voor de Wii en PS Vita is de release vastgelegd voor 2019.

In de nieuwe trailer kan je de prinses bewonderen terwijl ze het opneemt tegen allerhande vijanden. Haar geesthond Fritzy is ook van de partij en samen doorkruisen ze verschillende levels.

Bron: Twitter

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.