Nieuwe trailer voor Darksiders Genesis verschenen

0

THQ Nordic heeft nieuwe details onthuld over hun aankomende action-RPG Darksiders Genesis.

Darksiders Genesis is een spin-off in de Darksiders serie. Later dit jaar zou de game verschijnen voor de PS4, Xbox One, Switch, PC en Google Stadia. Ontwikkelaar Airship Syndicate, bekend van o.a. Battle Chasers: Nightware houdt zich ermee bezig en de game zou gelijkenissen vertonen met Diablo. Er wordt ook vanuit een top-down perspectief gespeeld en in de game zijn er talrijke puzzels, legendarische gevechten en ‘serpent holes’ van hemel tot aarde.

Als speler kruip je in de huid van Strife, de vierde Horseman of the Apocalypse, en is het jouw taak om de mensheid te beschermen tegen het kwaad van Lucifer.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.