Nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 vrijgegeven

0

Naar aanleiding van het einde van de ontwikkeling van Kingdom Hearts 3, werd er op Twitter een nieuwe trailer van de game gelanceerd. 

Square Enix is al jaren bezig aan een vervolg in de Kingdom Hearts serie. De game staat nu gepland voor 29 januari 2019 en zal beschikbaar zijn voor de PS4 en Xbox One. Qua concept en gameplay zal het erg vergelijkbaar zijn aan de twee eerder verschenen games.

In deze trailer van twee minuten krijg je te zien welke bekende Disney elementen werden gebruikt voor de game. Wreck It Ralph, Rapunzel, Monsters & Co, Toy Story, Big Hero 6 en Pirates of the Caribbean; ze hebben allen een plaatsje gekregen in het nieuwste deel van de serie. Veel kijkplezier!

Bron: Twitter

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.