Nieuwe trailer voor My Time at Portia verschenen

0

De Harvast Moon-achtige RPG verlaat volgende week Early Access en wordt beschikbaar op Steam. In de lente volgt een PS4, Switch en Xbox One versie.

Uitgever Team17 onthulde dat My Time at Portia,ontwikkeld door Pathea Games, volgende week Early Access verlaat. De game verschijnt 15 januari op Steam. Een versie voor de overige bekende consoles staat gepland voor de lente van dit jaar. In de game moet je proberen de verwaarloosde boerderij en werkplaats van je overleden vader te herstellen en terug winstgevend te maken. Dit kun je door o.a. vee te hoeden, middelen te vergaren en gewassen te telen. De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer die je hieronder kan bekijken.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.