Nieuwe trailer voor Pokémon Masters verschenen

0

Maak je klaar om te vechten in co-op!

The Pokémon Company heeft meer details onthuld over de aankomende mobile game Pokémon Masters. In deze nieuwe game ligt de focus meer op de gevechten, dan op het vangen van pokémon.

Pokémon Masters komt met een co-op modewaarin je het met twee vrienden zal kunnen opnemen tegen drie Al-tegenstanders en gebruik maken van Unity Attacks, waarin alle pokémon van een team gezamenlijk aanvallen.

Een tweede nieuwtje zijn de Sygna Suits. Hiermee kunnen trainers andere pokémon gebruiken. Brock kan dan bijvoorbeeld in plaats van Onix Tyranitar inzetten. Tot slot kan je ook de hulp inroepen van andere bekende trainers uit de franchise.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.