Nieuwe trailer voor Pokémon Sword en Shield vrijgegeven

0

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer gedeeld om de aankomende game te promoten. De nieuwe trailer toont gedurende tien minuten meer details over de Galar omgeving en veel nostalgische pokémon.

De release van Pokémon Sword and Shield staat gepland voor 15 november en beide games verschijnen exclusief op de Nintendo Switch. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis heeft The Pokémon Company een nieuwe trailer gedeeld. Deze heeft een duur van tien minuten en laat nieuwe details zien van de prachtige Galar omgeving. Verder is het trio pokémon Scorbunny, Sobble en Grookey te bewonderen en pokémon uit de eerder verschenen games zoals Eevee, Ponyta, enz… Tot slot zijn er nog beelden van een gevecht in een arena te aanschouwen.

Alvast veel kijkplezier!

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.