Nieuwe trailer voor Resident Evil Village vrijgegeven

0

Capcom kondigt een achtste Resident Evil aan. De game zal Resident Evil Village heten.

Tijdens het PS5 evenement onthulde Capcom een nieuw deel in de Resident Evil franchise. Village is ondertussen al het achtste deel in de franchise. Het bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game.

De game volgt Ethan Winter die naar Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game is opnieuw in een firstperson perspectief.

De release van Resident Evil Village is voorzien voor 2021. Zodra er meer info over bekend is, kan je het hier lezen. Hier is alvast de trailer:

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.