Nieuwe trailer voor Worms Rumble vrijgegeven

0

Team 17 heeft de eerste details vrijgegeven over een nieuwe Worms game. Deze krijgt als titel Worms Rumble. 

Team 17 heeft de eerste info vrijgegeven over hun nieuwe Worms game. De game is niet zoals vorige turn-based games. De gevechten vinden opnieuw in real-time plaats. In de game kunnen 32 spelers het tegen elkaar opnemen door ieder een eigen worm te kiezen. Hiermee kun je dan tegen elkaar vechten tot er één overblijft. Dat is de winnaar van de game.

Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet. De game zou verschijnen voor de pc en de PS4. Vanaf 15 juli zou wel een bèta-versie voor de pc verschijnen. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Bron: Metro

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.