Nieuwe Turok game heeft verrassende stijl

0

Geen monsters en bloederige dino’s, maar schattige levels.

De naam Turok is voor veel gamers onlosmakelijk verbonden met bloederige taferelen, veel geweld en afschrikwekkende dinosauriërs. Later deze maand is er een nieuwe Turok game gepland. Dit nieuwe exemplaar is volledig anders in stijl dan wat we gewend zijn van eerder verschenen games. De titel is Turok: Escape from Lost Valley. Het heeft een erg schattig en kleurrijk uiterlijk.

Je kruipt in de huid van Turok en moet samen met Andar proberen een weg naar huis te vinden doorheen de jungle. Hiervoor heb je een mes en boog ter beschikking. De ontwikkeling van deze Turok: Escape from Lost Valley staat op naam van Pillow Pig games. Universal Studios Interactive Entertainment is verantwoordelijk voor de release die gepland is voor 25 juli op de pc.

Bron: PCgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.