Nieuwe update voegt Link toe aan Super Mario Maker 2

0

Sinds gisteren is er een gratis “The Legend of Zelda-update” beschikbaar voor Super Mario Maker 2. Er worden talloze nieuwe wapens, vijanden, items en tools aan de game toegevoegd. 

Sinds gisteren, donderdag, is er een gratis update beschikbaar voor Super Mario Maker 2. Met de update krijg je toegang tot allerlei nieuwigheden gerelateerd aan The Legend of Zelda. Om te beginnen wordt het mogelijk om te spelen als Link. Dit doe je door het Master Sword te verstoppen in een level. Als je het zwaard in je handen neemt, verandert Mario in Link. Net zoals in The Legend of Zelda kan je vechten zoals Link en zo bommen gooien, schieten met pijl en boog, enz…

Dankzij deze transformatie wordt er veel meer mogelijk in de game zelf. Zo kunnen Thwomps geblokkeerd worden en kun je vijanden vanop een afstand bestrijden. Je kan ook nieuwe wegen vrijmaken door obstakels met bommen weg te blazen. Behalve de toevoeging van Link, worden er ook verschillende voorwerpen en vijanden aan de game toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn de cactus Pokey, de vijand Spike, de bevroren munt, het P-blok en een versnellingsblok.

Tot slot is er ook een nieuwe modus beschikbaar met de naam Ninji-speedrun. In werelden die Nintendo heeft ontworpen, is het aan jou om de snelste proberen te zijn. Je kunt het opnemen tegen spelers over de hele wereld en deze modus is vergelijkbaar met Time Trials van Mario Kart.

Bron: Kotaku

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.