Nieuwe update voor Call of Duty: Black Ops 4 brengt weer heel wat nieuwe veranderingen

0

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt geregeld een update, en ook nu is er weer een nieuwe update vrijgegeven. Oplettende gamers zullen deze al gisteren hebben zien verschijnen, maar vandaag delen we jullie graag mee wat de veranderingen zijn.

De update brengt voornamelijk updates voor Blackout. Zo kan je de stash van gedode spelers op een andere manier looten. Dit is eenvoudiger geworden omdat je nu in één keer kan zien wat deze speler op zak had. Daarnaast zal er ook nog maar één concussion grenade per slot worden toegekend, omdat deze nog steeds te vaak in het spel te vinden waren.

Daarnaast komt er ook een tijdelijke nieuwe game-variant, waarbij je in quad mode gedode teammates terug kan halen elke keer de cirkel verkleint. Dat maakt het spel ook alweer intenser. De naam voor deze mode is Down but not Out.

De update is nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One, PC krijgt volgende week de update.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.