Nieuwe update voor Red Dead Online

0

Rockstar Games heeft op hun website info gegeven over een grote update voor Red Dead Online. Deze bevat o.a. nieuwe gameplay, wapens en kledij.

De update is vanaf nu beschikbaar. Ze is gebaseerd op de feedback die gamers hebben gegeven op de eerste versie van de game. Ze bevat onder meer nieuwe gameplay, wapens, kledij en een aantal verbeteringen voor de community zoals nieuwe emotes.

Om te beginnen zijn er dagelijkse uitdagingen geïntroduceerd. Hiermee kan je Gold Nuggets en extra XP verdienen. Wanneer je alle zeven succesvol beëindigt, verdien je een bonus. Daarnaast is er een Free Roam event met de naam Fool’s Gold. Je moet dan een tegenstander verslaan die een Golden Armor draagt. Als beloning krijg je dit harnas. Als laatste zijn er nieuwe Target Races en vissersuitdagingen. Meer info hierover is op de site van Rockstar Games te vinden.

Verder zijn er drie nieuwe Showdown modi. Hierin nemen spelers en teams het tegen elkaar op en moet je proberen om bags of andere spullen van elkaar te stelen en af te leveren.

Wat betreft nieuwe wapens is de Rare Shotgun nu al beschikbaar en kan je binnenkort de Evans Repeater aanschaffen bij de diverse wapensmidsen. Deze laatste is ideaal voor lange afstanden. Ook nieuwe kleren zijn toegevoegd en er zullen ook af en toe Limited Editions verschijnen die dan enkele dagen beschikbaar blijven.

Het radar en het Law- en Bounty-systeem heeft ook een aanpassing ondergaan. Wanneer je een agressieve speelstijl hebt, wordt dit zichtbaar als een donkerdere stip en verhoogt je zichtbaarheid voor andere spelers. Bij het Law-en Bounty systeem verhoogt de prijs die op je hoofd staat en wordt de kans dat een groep NPC’s je te pakken krijgt aanzienlijk hoger.

Voor PS4 spelers is er ook nog wat extra voorzien. De update zelf is vanaf vandaag beschikbaar voor alle spelers van Red Dead Redemption 2 op de PS4 en Xbox One.

Bron: Rockstar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.