Nieuwe video verschenen voor TimeSplitters Rewind

0

Cinder Interactive Arts blijft verder werken aan de TimeSplitters remake. Ze hebben een verklaring gegeven voor de vertraging en een nieuwe video vrijgegeven met o.a. nieuwe wapens en gameplay footage.

Cinder Interactive startte in 2017 met een fanproject om een remake te maken van de populaire TimeSplitters serie. De remake zou onder de titel TimeSplitters Rewind verschijnen. De laatste jaren verscheen er niets nieuws en leek het erop alsof het project was stilgelegd. Nu heeft men een nieuwe video uitgebracht waarin een verklaring wordt gegeven over de vertraging en bovendien beelden zijn te bewonderen over o.a. wapens en personages.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.