Nieuws over de Call of Duty’s: WWII The Resistance DLC

0

Call Of Duty: WWII is al sinds 3 november 2017 te verkrijgen in de winkels. Tijdens de Paris Games Week werd het publiek warm gemaakt voor de eerste DLC, The Resistance en sinds vandaag hebben we ook een datum!

We weten van Sledgehammer Games dat ze 30 dagen voor de release hun informatie vrijgeven rond de game, maar ditmaal is dit niet het geval. De eerste details rond The Resistance werden vandaag de wijde wereld ingestuurd.

Zoals we al weten beschikt de DLC over 3 nieuwe multiplayer standaard mappen, een War Mode map en een nieuwe Nazi Zombies map. Dankzij de eerste standaard map bevinden we ons in Anthropod, een plaats in Tsjechië-Slowakije, een vrij normaal driebaans ontwerp met gebouwen die neerkijken op de straat. De volgende in het rijtje is Valkyrie. Een medium formaat kaart waar je in één van de hoofdkwartieren van Hitler vertoeft. De laatste standaard map is Occupation, een remake van de Call of Duty: Modern Warfare 3 Resistance map.

Naast de drie standaard mappen kan je ook rondwandelen in een stedelijke stad buiten Frankrijk. Je taak is om Franse Resistance Fighters te bevrijden, communicatie weg te nemen en een rijdende trein te stoppen om te kunnen winnen. Als dit gelukt is, heb je de War Mode Map met de DLC Operation: Intercept goed voltooid!

Als laatste, hebben we The Darkest Shore, de Nazi Zombies map. Dit bevat de laatste DLC. Deze map toont de dagen na het einde van de originele map, The Final Reich, en vindt plaats op het strand.

Bekijk alvast enkele screenshots en de preview van deze game!

Zoals eerder vermeld kwam Call of Duty: WWI uit op 3 november 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. The Resistance Map Pack wordt verwacht op 30 januari 2018. Data voor de andere mappen is nog niet bekend.

Bron: Dualshockers

Share.

About Author

Naast student zijn en vakantiewerk uit te oefenen, verdiept Kimberly zich graag in de gamewereld. Daarnaast gaat ze fitnessen & is ze altijd wel klaar om een 'danske te placeren'!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.