Night in the Woods aangekondigd voor mobiele platformen

0

Goed nieuws voor spelers die wel houden van een game om hun jeugd te herbeleven: Night in the Woods verschijnt nu ook voor mobiele platformen.

De game draait rond Mae, een mensachtige kat die gestopt is met studeren en terugkeert naar haar thuis. Bij aankomst wachten er echter geheimzinnige dingen op haar. Het is een avonturenspel voor 1 speler waarin op onderzoek uitgaan centraal staat. Je moet met verschillende andere personages een praatje slaan en komt zo tot waardevolle info over wat er allemaal aan de hand is en wat je hebt gemist toen je nog studeerde.

De game was enorm succesvol als Kickstarter en bereikte zelfs viermaal de funding goal. In februari dit jaar verscheen het al voor PC en PS4, maar nu zou het dan ook verkrijgbaar worden voor iOS en Android.

Bron: GameInformer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.