Nintendo kondigt nieuwe mobile game aan

0

Nintendo heeft voor de zomer dit jaar een nieuwe mobile game op de planning staan: Dr. Mario World.

Voor de ontwikkeling van Dr. Mario World werken ze samen met NHN Entertainment. Deze studio staat bekend voor het ontwikkelen van puzzel games.

Veel details over het nieuwe spel zijn nog niet bekend, maar het zou een tetris achtige game worden waarin je ziektekiemen moet verdelgen met behulp van pillen in allerlei kleuren. Je zou de game gratis kunnen spelen, maar er zullen wel in-game aankopen aanwezig zijn. In totaal verschijnt de game in 60 verschillende landen.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.