No Man’s Sky komt deze zomer naar Xbox One, gratis uitbreiding voor alle platformen

0

De release van No Man’s Sky was er eentje die niet onopgemerkt verliep en is intussen al bijna 2 jaar achter de rug. De game werd rampzalig slecht ontvangen op zowel PC als PS4.

De studio achter de game, Hello Games, bleef de game echter aanpassen met updates en de kwaliteit is drastisch omhoog geschoten. Voor veel gamers te laat, maar voor één groep zeker niet. De Xbox One gamers zullen vanaf deze zomer ook aan hun ruimte avontuur kunnen beginnen. De game wordt overigens klaargestoomd voor HDR en 4K op de Xbox One X.

Daarbovenop kondigt Hello Games een gratis uitbreiding aan die op elk platform zal releasen. No Man’s Sky NEXT zal vanaf dag 1 beschikbaar zijn op de Xbox One.

Over de uitbreiding werd nagenoeg niets gelost, op bovenstaande tweet na.  Wanneer we meer weten, kan je dat hier lezen.

Bron: Game Informer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.