Ontdek vanaf vandaag het betoverende Little Witch Academia: Chamber of Time

0

Bandai Namco kondigt met trots de digitale release aan van Little Witch Academia: Chamber of Time via het PlayStation Network op PlayStation 4 en PC via Steam. De side-scrolling action RPG beat ‘em up gebaseerd op de gelijknamige show zal de fans zeker bekoren. Duik dieper in het betoverende universum en los de zeven mysteries op.

Vervoeg Akko en haar vrienden op avontuur en vorm samen een team om met behulp van magie de zeven wonderen te ontdekken en het mysterie waarbij de school vastzit in een tijdsparadox te ontrafelen. RPG-elementen en side-scrolling actie laten fans toe hun personages in level te doen stijgen en zichzelf te versterken tijdens het exploreren van de Luna Nova Academy-campus en het oplossen van puzzels. Wacht niet langer en ga op avontuur, zowel offline als online.

Magie, vriendschap, avontuur en mysterie vormen de elementen achter deze gloednieuwe action-RPG/beat ‘em up die vanaf vandaag verkrijgbaar is via het PlayStation Network op PlayStation 4 en PC via Steam. Wie de game op voorhand heeft besteld via het PlayStation Network kan ook aan de slag met de exclusieve Grand Charion-minigame.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.