Onverwachte update voor Super Smash Broth Ultimate aangekondigd

0

Nintendo heeft een nieuwe update voor Super Smash Broth Ultimate uitgebracht. 

Het is nogal verrassend nieuws dat er een nieuwe update is voor Super Smash Brosh Ultimate beschikbaar is. Nintendo had hier niets over op voorhand aangekondigd. De update komt er voor de Switch. Het bevat een nieuw level en nieuwe muziekopties. De nieuwe opties maken deel uit van de update versie 8.1.

Het extra level krijgt de naam Small Battlefield. Het is een kleine arena waarin je ten strijde kunt trekken. Verder kan je alle beschikbare muziek beluisteren als je je in Final Destination of Battlefield bevindt.

Bron: Nintendo

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.