Opnieuw vertrekt regisseur voor de aangekondigd Uncharted film

0

Volgens Deadline, een tijdschrift uit de VS, vertrekt de zesde regisseur voor de verfilming van de Uncharted game. Sony is wel nog steeds van plan de film te produceren. 

De verfilming van de Uncharted game, een RPG game in dezelfde stijl als Indiana Jones, loopt op zijn zachtst gezegd niet van een leien dakje… Ondertussen zijn er al zes regisseurs geweest die zich met het project hebben bezig gehouden en de film is er nog steeds niet. Nummer zes, Travis Knight, bekend van Bumblebee, zou nu ook vertrekken volgens Deadline.

De productie van de film zou moeten worden uitgesteld. De reden hiervoor is het acteerschema van Tom Holland, die voorlopig nog volop bezig is met Spider-Man. In de Uncharted film heeft hij de rol van een jonge Nathan Drake en aangezien hij niet met twee projecten tegelijkertijd kan bezig zijn, moet de Uncharted film worden vertraagd.

Sony is wel nog steeds van plan de film te maken. Men is op zoek naar een nieuwe regisseur en Tom Holland zou ook betrokken blijven bij de verfilming. De aangekondigde release van de film voor eind 2020 zal dus waarschijnlijk niet worden gehaald.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.