Ori and the Will of the Wisps krijgt update voor de nieuwste generatie consoles

0

De Xbox One-game Ori and the Will of the Wisps krijgt via Xbox Smart Delivery een Xbox Series X-upgrade later dit jaar.

De succesvolle game Ori and the Will of the Wisps krijgt een upgrade. Dit werd bekend gemaakt op de Xbox Showcase. Dankzij de update kan de game op de Xbox Series X worden gespeeld. Een release datum werd nog niet bekend gemaakt. Verder kan de game worden gespeeld in 4K HDR aan 120 FPS.

De update is helemaal gratis voor spelers die reeds in het bezit zijn van de Xbox One versie. In het vervolg op de succesvolle 2D-platformer Ori and the Blind Forest moet je proberen de geheimen van het bos van Nibel te ontrafelen. Op die manier kom je het geheim van Ori te weten.

Bron: VG247

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.