Ori and the Will of the Wisps uitgesteld

0

Tijdens Thee Game Awards werden een aantal interessante onthullingen gedaan. Eén daarvan was de mededeling dat Ori and the Will of the Wisps een maand wordt uitgesteld.

Microsoft heeft de release voor Ori and the Will of the Wisps een maand uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game op 11 februari verschijnen, maar nu staat het gepland voor 11 maart. Een uitleg over de oorzaak van het uitstel werd niet gegeven.

Ori and the Will of the Wisps is het vervolg van de succesvolle 2D-platformer Ori and the Blind Forest. De game is exclusief voor de PC en Xbox One. Bij de aankondiging werd ook een nieuwe trailer getoond. Deze kan je hier bewonderen.

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.