Ori-ontwikkelaar kondigt nieuw project aan

0

Moon Studios is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe  action RPG. Het zou een revolutie in het genre moeten worden. 

Moon Studios, de makers van o.a. Ori and the Will of the Wisps, is bezig met een nieuwe action RPG. Dat valt af te leiden uit een recente vacature die ze online hebben geplaatst. De studio is op zoek naar nieuwe senior designers. De vacature vereist ervaring met het spelen en bestuderen van level RPG’s als Zelda en Diablo.

Momenteel is de ontwikkelaar nog bezig met de afwerking van Ori and the Will of the Wisps. De release staat gepland voor 11 maart en er verschijnt een Xbox One en een PC versie. Zodra er meer details over de nieuwe game bekend zijn, kan je het hier lezen.

Bron: VideogamesChronicle

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.