Pac-Man en Sonic Dash binnenkort samen te zien in één game

0

Iedereen kent natuurlijk Pac-Man en Sonic Dash, maar nu gaan deze twee legendarische figuren ook tijdelijk beschikbaar zijn in één game. De campagne loopt van 20 februari tot 20 maart en zal als app te verkrijgen zijn voor iOS en Android.

Sonic verschijnt als pop-up playable character in Pac-Man en omgekeerd. Meer nog, men heeft zelfs een hele achtergrond verzonnen om de cross-over te rechtvaardigen. Dr. Eggman heeft Sonic’s verjaardagsfeest gemist en gaat daarom samenwerken met Bash the Ghost om er de boel op stelten te zetten en bijgevolg worden zo Mr. en Ms. Pac-Man geïntroduceerd om hen hiervan te beletten. Al te veel details zullen we niet onthullen, maar er komt zowel wat race werk als een boss fight bij kijken.

Bovendien moet Sonic naar de wereld van Pac-Man reizen om daar enkele dierenvriendjes te bevrijden. Je moet je weg doorheen een doolhof zoeken en er komt ook hier wat racewerk aan te pas. De SEGA baas is alvast enorm enthousiast over de samenwerking ter gelegenheid van Sonic’s vijfde verjaardag.

Bovendien worden beide figuren permanent beschikbaar wanneer je erin slaagt om voldoende Pac-Man bell’s , fruit en sleutels te verzamelen.

Bron: Videogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.