Paper Mario: The Origami King krijgt een open wereld

0

Nintendo heeft een nieuwe update gepubliceerd van de laatste ontwikkelingen over Paper Mario: The Origami King. Hieruit blijkt onder meer dat de game zich in een open wereld afspeelt. 

De aankondiging voor Paper Mario: The Origami King gebeurde eerder al in mei. Nintendo heeft nu enkele nieuwe details onthuld. De game zou zich in een open wereld afspelen. Verder is er een nieuw gevechtssysteem, wat gebaseerd zou gebaseerd zijn op een Rubiks kubus. Tot slot zijn er ook verschillende manieren om je te verplaatsen. Naast wandelen kun je zo kiezen om je te verplaatsen met een boot, auto of luchtschip.

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.