Patapon 2 Remastered verschijnt deze week voor de PS4

0

Patapon 2 Remastered, een 2D action game waarin muziek centraal staat, verschijnt 30 januari voor de PlayStation 4. De originele game werd uitgebracht in 2009.

Er was al een tijdje geen nieuws meer verschenen over de Patapon franchise. De eerste games die op de markt verschenen waren voor de PSP. Het zijn 2D action games waarin muziek centraal staat. Een Remastered versie van de originele game verscheen in 2017 voor de PlayStation 4. Aan het eind van 2017 werd een Remastered versie van zijn opvolger aangekondigd, maar hierover verscheen dan niets meer. Nu is er een release bekend gemaakt voor 30 januari. De remake bevat nieuwe minigames, evoluties voor de personages en er zijn leuke schilden en wapens te verkrijgen.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.